mad med mere

Åbningstider - I dag: 8:00 - 16:00

Det gode danske køkken

Det gode danske køkken

Mormor-mad vækker mange kærlige minder om de dejlige barndomsdage.

Selvom mad i dag helst skal være moderne og have et spændende strejf over sig, så er den klassiske mormor-mad stadig et hit. Det er retter, der ikke er ændret på – de er nemlig præcis som de skal være.

Mormor-mad vækker mange kærlige minder om de dejlige barndomsdage. Måske har du stået sammen med din mormor i køkkenet og lært de hemmelige tricks, så maden bliver lige som hendes – for siden hen at konstatere at mormors mad bare er noget helt andet og ganske særligt.

Det er mad, vi ikke må glemme, selvom vores inspiration til måltiderne kommer fra hele verden. De klassiske danske retter er kultur – det er vores Danmark serveret på en tallerken.

Hos mad med mere kalder vi disse lækre danske retter for Egnsretter. Hos os kan du vælge mellem et stort udvalg, så der er helt sikkert også én eller flere, der vækker dine minder til live.

Ud over det nostalgiske så er egnsretterne også en hjælp i en travl hverdag. De er næsten som take-away. Det er nemt og så er det lækkert. Og aftensmaden bliver ikke blot nem – den er også fyldt med lækre råvarer. Hos mad med mere går vi nemlig ind for at bevare de gode madtraditioner. Derfor bruger vi gamle og traditionelle opskrifter. Vores egnsretter bliver ikke lavet på bånd – men med hjerte og hånd. Og det kan smages!

Det eneste, du selv skal sørge for, er tilbehøret så som ris, pasta eller kartofler samt evt. grøntsager.

Prøv f.eks.: Flødegullasch, bankekød, boller i karry, kalv i peberrod, kalvefrikassé, kalvelever i flødesauce, osso buco, hakkebøf med løgsovs, kylling i karry, høns i asparges, gammeldags oksesteg, kalv i karry, kalvesteg som vildt, kotelet a la creme eller benløse fugle.

Velbekomme!

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop