mad med mere

Åbningstider - I dag: 8:00 - 16:00

Egnsretter

Hurtig og nem mad til hverdagen.

Egnsretter

Hurtig og nem mad til hverdagen.

Vi har også

Egnsretter og supper

mad med meres egnsretter og supper er næsten som take-away. Det er nemt og så er det lækkert.

Aftensmaden bliver ikke blot nem – den er også fyldt med lækre råvarer. Vi går ikke på kompromis. Hos mad med mere går vi ind for at bevare de gode madtraditioner. Derfor bruger vi gamle og traditionelle opskrifter. Alt er hjemmelavet fra bunden. Vores egnsretter og supper bliver ikke lavet på bånd – men med hjerte og hånd. Og det kan smages!

Det eneste, du selv skal sørge for, er tilbehøret til egnsretterne så som ris, pasta eller kartofler samt evt. grøntsager.

Prøv f.eks.: Flødegullasch, bankekød, boller i karry, kalv i peberrod, kalvefrikassé, kalvelever i flødesauce, hakkebøf med løgsovs, kylling i karry,

høns i asparges, gammeldags oksesteg, kalvesteg som vildt, kotelet a la creme, sorte gryde eller italienske kødboller.

Du kender det helt sikkert – det kan være svært at lave sund og nærende mad hver eneste dag, når den travle hverdag presser på. Måske får du hurtigt købt noget knap så spændende mad to-go for at kunne komme hjem hurtigst muligt. Eller hvis du tager turen i supermarkedet, så ender du med en masse spildkøb, fordi aftensmaden ikke lige var helt planlagt.

Lækker og nærende mad er faktisk ikke så langt væk. Du skulle prøve mad med mere-slagterens hjemmelavede egnsretter eller supper.

Så bliver aftensmaden pludselig et helt andet måltid – og det er tilmed nemt og fyldt med gode råvarer! Hvis dit køkken byder på kartofler, pasta eller ris og nogle grøntsager, så har du lynhurtigt et lækkert aftensmåltid.

Velbekomme!

Udvalget af egnsretter kan variere fra butik til butik. Spørg din lokale slagter hvilket udvalg butikken fører.

0