Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

Squash
4 stk.
Løg
1 stk.
Fed hvidløg
1 stk.
Olivenolie til stegning
1 spsk.
Hakket oksekød
400 g
Basilikum
½ bdt.
Færdigkøbt tomatsauce
350 g
Tørret oregano
1 tsk.
Tørret rosmarin
½ tsk.
Salt og peber
Revet mozzarella
100 g
Print opskrift

Fremgangsmåde

Fyldte squash

Klargør grøntsagerne.
Halver squashene på langs og skrab den bløde indmad ud med en ske. Læg dem på en bageplade med bagepapir.

Hak løg og hvidløg og steg dem i olie i en gryde sammen med kødet i 2-3 minutter til kødet er godt brunet.
Hak basilikum fint og tilsæt det sammen med tomatsauce, oregano og rosmarin. Lad det stege videre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Fordel kødsaucen i de 8 udhulede squash, og drys mozzarella på toppen.

Sæt squashene ind i ovnen ved 225°C og bag dem i ca. 10 minutter til osten er smeltet.