Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

Svinekød - Iberico Secreto
500 g
Frisk grønkål
100 g
Frisk violet grønkål
100 g
Kantareller
100 g
Frisk timian
½ bdt.
Ribs
50 g
Smør
2 spsk.
Salt
Peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Grisen krydres godt med salt og peber samt lidt frisk timian. Grill kødet ved direkte varme i 3-4 minutter på begge sider. Lad kødet hvile i 5 minutter på et spækbræt inden udskæring – på den måde bevares saften i kødet, og det bliver mere smagfuldt.

De to slags kål plukkes i mindre buketter og blancheres i kogende vand. Der skal stadigvæk være bid i kålen. Kantarellerne renses for jordrester og steges i smør på en varm pande. Krydr kålen med salt og peber og vend sammen med ribs og kantareller.

Serveres sammen med en rustik kartoffelmos og et dejligt glas rødvin.