Hakkebøf på ”pariserbrød”
Ingredienser
Opskrift til 4 personer
Hakkebøf
Tilbehør
Brød
Pynt
Fremgangsmåde
Rør kødet med salt og peber. Hak løget fint og dryp kapers af. Rør sennep, løg og kapers i kødet.
Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Form bøfferne på ca. 2 cm tykkelse. Kom dem på panden når olien er varm. Brun bøfferne i 1 minut på hver side, skru ned til middel varme og steg 4-5 minutter på hver side.
Skær agurken igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær alle grøntsagerne i små tern. Bland dem med citronsaft, olie, salt, peber og klippet basilikum og dild. Skær eller udstik brødet så skiverne bliver runde.
Rist brødet, gerne på panden fra bøfferne. Læg bøfferne på brødet inden servering og hæld den rå salat ud over.
Pynt til sidst med reven peberrod.