Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

Svinekoteletter af Iberico
4 stk.
Smør
50 g
Rosmarin
1 kviste
Timian
1 kviste
Æbler
8 stk.
Vineddike
5 spsk.
Sukker
5 spsk.
Salt
Peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Koteletterne krydres med salt – gerne 10-15 minutter før stegning.

Æblerne skrælles og skæres i små tern. Sukker smeltes i en tykbundet gryde og eddiken hældes på. Æblerne kommes ved og chutneyen småsimrer i 20 minutter. Æblechutneyen serveres lun.

Kom smørret på en varm pande og lad det bruse af. Læg koteletterne på panden og tryk dem ganske let ned. Steg dem i to minutter inden de vendes for at få den rigtige stegeskorpe. Giv dem herefter 2 minutter på den anden side, inden de vendes igen. Kom timian og rosmarin ved. Skru ned for varmen og giv koteletterne yderligere 2 minutter på hver side.

Server sammen med en lækker salat.