Lam tikka masala
Ingredienser
Opskrift til 4 personer
Lam tikka masala
Sauce
Tilbehør
Fremgangsmåde
Læg lammekødet i en stor skål. Pres hvidløg. Skræl og riv ingefær. Rør lammekødet sammen med hvidløg, ingefær, græsk yoghurt og krydderier. Vend det godt rundt og lad det marinere i mindst 30 minutter eller gerne natten over på køl.
Tænd ovnen på 225°C. Fordel det marinerede lammekød på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg det i ovnen i ca. 15 minutter eller til lammekødet er gennemstegt.
Sauce:
Pil og hak løg og hvidløg fint og steg herefter i smør i en gryde til løgene bliver klare. Hak mandlerne helt fint og tilsæt dem. Tilsæt også tomatpuré, bouillon og gurkemeje. Lad saucen koge op og lad den dernæst simre i 5 minutter. Tilsæt det stegte lammekød. Varm retten godt igennem, og rør fløde i.
Server retten med kogte ris og plukket koriander.