Lammekølle med pommes dauphinoise og ratatouille
Ingredienser
Opskrift til 4 personer
Lammekølle med pommes dauphinoise og ratatouille
Tilbehør
Fremgangsmåde
Krydr lammekøllen med salt, peber og små stykker af den friske rosmarin. Sæt den i en 180°C varm ovn i små 3 timer. Ind imellem hældes stegeskyen fra bunden af bradepanden hen over stegen.
Skræl bagekartoflerne og skær dem i 1 cm tynde skiver. Læg dem i et ildfastfad eller i nogle små cocotter. Bland piskefløde med revet muskatnød samt salt og peber og hæld over kartoflerne. De bages gyldne og møre i en 180°C varm ovn i 30-40 minutter alt efter størrelse.
Ratatouille:
Skær squash, aubergine og peberfrugterne i rustikke klodser. Sauter dem møre i lidt olivenolie. Krydr med finthakket hvidløg og frisk rosmarin.