Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

Nakkefilet
1,2 kg
BBQ-marinade
3 dl
Rødkål
½ stk.
Savoykål
½ stk.
Granatæble
1 stk.
Blandede nødder
100 g
Ahornsirup
2 spsk.
Print opskrift

Fremgangsmåde

Langtidsstegt nakkefilet – BBQ style med vintersalat af kål, granatæbler og nødder

Nakkefileten smøres i BBQ marinade og langtidssteges ved 100°C til kødet er helt mørt, ca. 8-10 timer. Efter endt stegetid hviler stegen 10-15 minutter, inden den skæres i skiver. Den kan også plukkes til pulled pork.

Snit rødkål og savoykål helt fint (så smager det meget bedre). Lav en marinade af ahornsirup og balsamico og smag til med salt og peber. Vend marinade og kål sammen. Rist de blandede nødder på en tør pande og vend dem sammen med kålen og granatæblekernerne.