Ingredienser

Ingredienser

Pha thai sauce
2 spsk.
Karry
1 spsk.
Solsikkeolie
2,5 dl
Soyasauce
2,5 dl
Forårsløg (finthakket)
2 stk.
Hvidløg (finthakket)
4 fed
Ingefær (skrællet og revet)
8 cm.
Sweet chilisauce
4 spsk.
Lime
2 stk.
Print opskrift

Fremgangsmåde

Orientalsk pha thai marinade

Lad dit kyllingekød trække i denne nemme og lækre marinade, inden du griller det. Så bliver det både mørt og ekstra velsmagende.

Sådan gør du:
Riv skallen af lime fint uden at få det bitre hvide med. Pres lime.
Forårsløg og hvidløg hakkes fint.
Ingefær skrælles og rives.

Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.

Marinaden kan med fordel tilberedes og sættes på køl indtil anvendelse.

Læg dit kød i marinaden – og sørg for at marinaden kommer godt rundt om kødet. Lad kødet trække i mindst en time, gerne to eller tre timer. Vend gerne kødet lidt rundt et par gange, så marinaden får lov at arbejde på kødet.