Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

Perlebyg
3 dl
Fennikel (lille)
1 stk.
Grønne asparges
12 stk.
Salatblade - f.eks. feldsalat/babyspinat/rucola
1 håndfuld
Dild
1 bdt.
Persille
1 bdt.
Saften fra en saftig citron
½ stk.
Olivenolie
1 dl
Flagesalt
Print opskrift

Fremgangsmåde

Perlebygsalat med fennikel og asparges

Klargør grøntsager og kog perlebyg i saltet vand efter anvisningen på pakken. Lad dem køle af.

Blend imens dild, persille, citronsaft, honning og olivenolie godt sammen og smag til med salt. Snit fennikel helt tyndt og skær asparges i små bidder. Vend den afkølede perlebyg med urtedressing, salatblade, snittede asparges og fennikel. Drys med lidt flagesalt.