Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

Mini-gulerødder
8 stk.
Radiser
1 bdt.
Grønne asparges
6 stk.
Hvide asparges
2 stk.
Aspargesbroccoli
2 stk.
Bok choy
1 stk.
Håndfuld ærter
1
Rygeost
200 g
Sødmælk
1 dl
Ramsløgspesto
1 spsk.
Salt
Print opskrift

Fremgangsmåde

Spæde forårsgrøntsager med dip af rygeost

Klargør grøntsagerne og skær dem i passende stykker. Det er meningen, at grøntsagerne skal være rå. De er netop nu i sæson, og de smager fantastiske, som de er.

Anret grøntsagerne dekorativt på en tallerken eller på et fad rundt i kanten, så der er plads til en klat dip af rygeost i midten.

Rygeosten piskes op med sødmælk og smages til med salt.
Anret en klat i midten af tallerken.
Hæld lidt ramsløgspesto over.